Despre noi

Firma Nemira este o societate cu capital integral privat care are ca obiect de activitate productie marochinarie din piele lucrata manual, si face parte din categoria microintreprinderilor. Produsele noastre se adreseaza unui segment de piata axat pe produse de calitate si design deosebit, de serie mica si character de unicat. Putem executa la comanda produse personalizate si de reclama pentru clienti interni si externi, adaptate cerintelor de piata.

Firma Nemira SRL functioneaza din 1992 pastrand acelasi profil de productie pana astazi. In toata aceasta perioada ne-am dezvoltat tehnologic si calitativ pastrand traditia executiei artizanale, respectand in acelasi timp cerintele modei.

Firma functioneaza si produce intr-un sediu situat in aproprierea centrului orasului Brasov. Capacitatea de productie a firmei este de serie mica. De-a lungul timpului firma a avut numeroase participari la targuri nationale unde a fost apreciata pentru calitatea produselor cu diplome si premii de excelenta.